VÅRA PASS

 

  

 

Vårterminen 2020

 

Yinyoga på Enångers Bygdegård,

måndagar kl 18-19:15

Yinyoga utförs alltid liggande eller sittande. Du stannar i varje ställning under flera minuter och praktiserar samtidigt medvetenhen närvaro i stunden. Vi slappnar av, låter kroppen vara och kommer på så sätt mycket djupare. Yinyoga är ett utmärkt komplement till annan fysisk aktivitet såsom konditionsträning och styrketräning. Denna yoga öppnar sakta upp stela höfter, baksidor av ben och vader, dessa blir smidigare och mer elastiska. Yinyoga passar alla människor och alla kroppar.

Ledare: Katarina Heinemann Norén

 

Mixad styrka & puls på Enångers gymnastiksal,

onsdagar kl 19-20

Upplägget för detta pass kommer, som namnet antyder, varieras. Ibland ligger fokus på funktionell träning där man, förutom styrka, utvecklar rörlighet, balans och koordination. Andra gånger används skivstänger, kettlebells eller liknande. Oavsett vad, är avsikten att ge våra kroppar en rejäl genomkörare. Övningarna anpassas till önskad nivå. Välkommen gammal som ung, hon, han eller hen. 

Ledare: Lena Ullmark Åker mfl.

 

Herrgympa på Enångers gymnastiksal,

torsdagar kl 19:45-21

Du anpassar själv träningen utifrån din egen förmåga. Passet inleds med uppvärmning innehållande kordination, rörlighetsträning och stretch. Därefter kör vi styrka med bla kroppen och gummiband som verktyg. Sedan genomförvi cirkelträning på 10-15 stationer. Konditionsdelen av passet utgörs av innebandyspel i 30 minuter. Passet avslutas med stretch.

Ledare: Roger Bergström & Fredrik Melin

 

Cirkelgym på Enångers Atletklubb,

lördagar kl 9:30-10:30

Vi tränar styrka, kondition och rörlighet med hjälp av egen kroppsvikt och de redskap som finns på gymmet. Ingen förkunskap krävs och alla tar i efter egen förmåga.

Ledare: Thomas Ullmark & Lena Ullmark Åker

 

Barngympa för barn födda -15-16 på Enångers gymnastiksal,

söndagar kl 10-10:45 

Ett pass med ledorden lek och glädje! Vår avsikt är att få bort fokus från att prestera, att istället ha roligt tillsammans utan tävling. Vi tror att rutiner inger trygghet och har flera återkommande moment. Inledning, uppvärmning och avslutning är alltid desamma. Huvuddelen av passet kan vara lekar eller redskapsbanor. 

Ledare: Ida Hägg & Tini Jonsson

OBS: BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER. FÖRANMÄLAN TILL IDA, TEL 070 - 3328992

 

VI HAR PLATS FÖR YTTERLIGATE PASS. DET FINNS MYCKET UTRUSTNING/REDSKAP MEN OCKSÅ MÖJLIGHET TILL ATT KÖPA IN MER. VÄLKOMMEN ATT VISA INTRESSE! RING IDA, TEL 070 - 3328992

 
 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)