VÅRA PASS | Enångers gymnastikförening
 

VÅRA PASS

 

  

 

Höstterminen 2018

 

Barngympa för barn födda -12-13 på Enångers gymnastiksal, onsdagar kl 17:30-18:15 

Ett pass med ledorden lek och glädje! Vår avsikt är att få bort fokus från att prestera, att istället ha roligt tillsammans utan tävling. Vi tror att rutiner inger trygghet och har flera återkommande moment. Inledning, uppvärmning och avslutning är alltid desamma. Huvuddelen av passet kan vara lekar eller redskapsbanor. Information om anmälan kommer närmare hösten.

Ledare: Lina Johansson, Hanna Collin & Karin Fast

  

Styrkepuls på Enångers gymnastiksal, onsdagar kl 19-20

Ett pass som passar alla, utifrån egen förmåga och dagsform. Passet kommer att varvas med styrka och hög puls, som texburpies, saxhopp och andra pulshöjande, härliga träningsformer!

Ledare: Ulla Fahlèn

 

Herrgympa på Enångers gymnastiksal, torsdagar kl 19:45-21

Du anpassar själv träningen utifrån din egen förmåga. Passet inleds med uppvärmning innehållande kordination, rörlighetsträning och stretch. Därefter kör vi styrka med bla kroppen och gummiband som verktyg. Sedan genomförvi cirkelträning på 10-15 stationer. Konditionsdelen av passet utgörs av innebandyspel i 30 minuter. Passet avslutas med stretch.

Ledare: Roger Bergström & Fredrik Melin

 

Cirkelträning på Enångers Atletklubb, lördagar kl 9:30-10:30

Vi tränar styrka, kondition och rörlighet med hjälp av egen kroppsvikt och de redskap som finns på gymmet. Ingen förkunskap krävs och alla tar i efter egen förmåga.

Ledare: Ida Hägg & Linda Englin

 

Yinyoga på Bygdegården, söndagar kl 18-19:15

Yinyoga utförs alltid liggande eller sittande. Du stannar i varje ställning under flera minuter och praktiserar samtidigt medvetenhen närvaro i stunden. Vi slappnar av, låter kroppen vara och kommer på så sätt mycket djupare. Yinyoga är ett utmärkt komplement till annan fysisk aktivitet såsom konditionsträning och styrketräning. Denna yoga öppnar sakta upp stela höfter, baksidor av ben och vader, dessa blir smidigare och mer elastiska. Yinyoga passar alla människor och alla kroppar.

Ledare: Katarina Heinemann Norén

 

Vi har en intresserad ledare till barngympa för barn födda -14-15, men söker minst en förälder/ledare till för att kunna genomföra! Kontakta Ida Hägg (tel 070-332 89 92) för mer info!

 
 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)